Клюки от България 

Вижте какво странно име избраха за внучката на Маги Халваджиян

Преди броени дни Маги Халваджиян стана дядо за втори път, след като снаха му Алекс Енева роди за втори път. За прекрасното събитие съобщи самият Бебо в социалните мрежи.

А гордият дядо Маги Халваджиян също не се стърпя да се похвали. „Божествен подарък за Коледа! Дядо за втори път! Момиченцееее“, сподели той. Тогава не стана ясно как младото семейство е кръстило момиченцето си, но ето, че името вече е публичен факт.

Прелестната дама във фамилия Халваджиян, която дойде на бял свят на 21 декември, ще носи интересното име Кай. И въпреки че на пръв поглед това име е мъжко, то все пак е надделяло в избора над всички останали.

Любопитна подробност е, че Кай се е казвал, например, един от първите папи – от 283 г. до смъртта си пред 296 г., който управлявал църквата и днес е особено почитан във Венеция.

Паметта му се чества на 22 април, когато и бебето на Бебо и Алекс ще празнува своя имен ден. Женският вариант на Кай, както се досещате, е Кая – както се казва и красивата дъщеря на моделката Синди Крофорд, пише „Хотнюз“.

Името Кай е доста популярно и в Азия, където се носи и от момчета, и от момичета.

Припомняме, че Бебо Халваджиян и любимата му Алекс Енева вече са горди родители на 5-годишното момченце Еди.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 22 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook