Семейство 

Вижте каква неустоима красавица е жената на шеф Виктор Ангелов СНИМКИ

Шеф Виктор Ангелов определено е от тези, които привличат вниманието бързо не само с кулинарен майсторлък, но и с доста любопитни крайности в поведението.

И ако в кухнята на „Hell’s Kitchen“ той не цепи басма никому, докато не види съвършен краен резултат, то в личния си живот е особено галантен и внимателен. Причината е съпругата му Наталия.

На младини любимата на Шеф Ангелов е била топ красавица, която често бъркали с фотомодел. Такава несъмнено продължава да бъде и към днешна дата.

Снимката, която Наталия сподели наскоро в социалните мрежи от своите млади години обаче, побърка всичките й последователи.

В много от коментарите под апетитната снимка комплиментите са толкова сериозни, че вероятно поне за мъничко са отключили ревността на Виктор Ангелов.

Популярен факт е, че Виктор и Наталия се събират като семейство доста години след запознанството си. Тя е била неговата ученическа любов, но впоследствие се омъжва за негов приятел. Ангелов търпеливо изчакал, а към днешна дата всичко е ясно – двамата са по-влюбени отвсякога, а наскоро заговориха и за сватба.

Ishow.blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook