Lifestyle 

Вижте как е изглеждала новата Мис България преди корекцията СНИМКА

Актуалната Мис България Венцислава Тафкова се превърна в хит в социалните мрежи, след като грабна короната, само че причината не победата й на конкурса, колкото корекциите, които си е правила.

Снимка на брюнетката в момента обикаля виртуалното пространство, където се превърна в абсолютен хит. На фотоса Венцислава е натурална и без хиалурон в устните. Разликите са просто потресаващи!

Миската бързо си навлече гнева на онлайн потребители, които я засипаха с не много приятни коментари. И макар, поне засега, брюнетката да няма други подобрения по себе си, огромните й устни изглеждат, меко казано, неестествено на лицето й.

„Не знам защо ме нападат, явно е тенденция. Нямам корекции, освен на устните. На 20 години смятам, че не е нужно да си правя. Не съм против тях, ако са в някакви граници“, заяви в своя защита Тафкова, която е родом от Пловдив и се е занимавала професионално с модерен балет.

Венцислава печели не за първи път конкурс за красота. Зад гърба си има още няколко корони, като е дефилирала и на модни ревюта.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 34 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook