Риалити 

Вижте чичо Митко така, както никога не сте го виждали

Всеобщият любимец на участниците във „Фермата“ 6 Митко Манолев напусна стопанството и битката за голямата награда от 100 000 лева по-малко от месец преди финала на шоуто. Винопроизводителят от Мелник изгуби дуела срещу гайдаря Стоян Маджаров, което натъжи до сълзи останалите фермери.

Развръзката на битката потопи в скръб всички участници, които приемаха Митко като „бащата“ на стопанството и го уважаваха за неговото трудолюбие и весел нрав.

„Без чичо Митко фермата няма да е същата! Той е добър, непринуден, постоянно усмихнат, знае всичко, работи много без да мрънка. Въпреки че е баща на три деца, сам беше като дете и влизаше във всяко предизвикателство с цялото си сърце“, коментира през сълзи стюардесата Ваня, а Мария призна, че за нея той е бил приятел, учител и баща.

Въпреки че е 14 години по-възрастен от опонента си, Митко се бори достойно на Арената и си тръгна доволен.

„От моето участие искам зрителите да запомнят, че всяка работа трябва да се свърши както трябва или поне да се свърши!“, заяви той и обеща, че след края на шоуто ще събере всички участници на една маса.

Гайдарят Стоян не успя да преживее подобаващо втория си пореден спечелен дуел. „Сгреших в избора на съперник, не искам да се радвам на победата си!“, разкая се той, след като надделя над опонента си с 8 на 2.

Работливият македонец напусна шоуто, след като успя да вземе само една от четирите битки на Арената, показвайки повече знания за българските традиции и обичаи.

Във всички останали игри Стоян демонстрира по-голяма бързина, сила и издръжливост. Hotnews.bg първи избра да ви покаже и няколко снимки на гордия винопроизводител като дете и млад келнер, както и като войник.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 51 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook