Клюки от света 

Том Круз напуска сциентоложката секта, иска дъщеря си обратно

Том Круз най-накрая е взел решение да прекрати отношенията си със сциентоложката църква, твърди негов приятел пред „Тouch Weekly“.

Причината е, че от 2012-а година суперзвездата не е виждал дъщеря си Сури, макар да има право да я вижда 10 дни в месеца, но не искаше да го прави, защото Сури не принадлежи към сциентоложката църква.

Манията на Том по сциентологията струва на актьора брака му с Кейти Холмс, а той пожертва и връзката си с дъщеря си заради това.
„Touch Weekly“ обаче цитира изявление на близък приятел на Том, който твърди, че актьорът е в процес на напускане на църквата, за да поднови връзката си със Сури.

Твърди се, че актьорът е разглеждал последните й снимки и е осъзнал, че иска да присъства в живота на дъщеря си.

„Той видя колко пораснала беше и това промени всичко. Том пожертва най-важните неща в живота си за сциентологията и ако някога се откаже, това ще бъде заради дъщеря му“, казва приятелят на актьор, пише Стандарт.

Според медииите Том редовно пишел писма до Сури, които Кейти криела. Предполага се, че Сури е намерила писмата в дома на родителите на Кейти в Охайо, прочела ги е и е изразила желание да се види с баща си, твърди пресата в САЩ.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 20 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook