Клюки от България 

Вижте брата на Алекс Богданска като абитуриент СНИМКИ

Александра Богданска със зашеметяваща визия на абитуриентския бал на брат си. Милан Богдански е завършил училище в Благоевград, а известната му сестра го придружи на бала. Красавицата не успя да скрие емоциите си.

„Обичам те, братче мое! Пожелавам ти да си смел в постигането на мечтите си и попътен вятър!“ – написа тя в Инстаграма си, където сподели няколко прекрасни кадъра.

За абитуриентския бал на брат си Алекс избра впечатляващ прилепнал тоалет в сиво, който подчертаваше стегнатото й тяло. Панталонът беше с лека прозрачност, но толкова, колкото да загатне фигурата. Брат й не бе заложил на строг костюм, а по-скоро на елегантна визия – риза в небесносиньо и кариран елек.

В „Търси се…“ инфлуенсърката за първи път говори за развода си с Даниел Петканов. Баща й Милан я описа като „щастливо, мечтано и желано дете“. Споделя, че до преди време са били много близки, но сега ангажиментите и разстоянието са ги раздалечили.

„Трудно преживяхме това (раздялата). Бяхме втрещени! Радваме се, че от тази връзка излезе едно чудесно дете Габриел. Дани споделяше, че Алекс е толкова пълна с амбиции, че той остава на втори план. За Дани мога да кажа само положителни неща. Решиха да се разделят, но това е тяхно решение. Ние не сме се месили в тяхната връзка. Като цяло, аз не одобрявам раздялата!“ – разказа баща й.

Източник: lupa.bg

 

Facebook коментари
(Visited 78 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook