Клюки от България 

Горещо! Емилия отнесе яка глоба

Фолк дивата Емилия е отнесла глоба, защото с колата си влетяла по алеите на парк „Рила“ в град Дупница, пише Lupa.bg. Ченгетата не били благосклонни към блондинката и по-скоро към шофьора й, който не спазвал правилата.

Случката се е разиграла пред уикенда, когато в града на Братя Галеви е имало акция за пияни и дрогирани шофьори. Акцията е ръководена лично от директора на ОД на МВР – Кюстендил Светослав Григоров, а служители на Криминална полиция са били специално изпратени да наблюдават заведенията и пътищата в Дупница.

Изпълнителката прела без възражения глобата и малко след това излязла да пее на сцената в дискотеката, издават източниците ни. С Емилия купонясвал и заместник- председателят на Общинския съвет в Дупница Йонко Гергов, който цяла вечер вдигал наздравици със скъпо уиски, а след това се качил на автомобила си и се отправил към дома си, но преди това е спрян от полицаи и е останал без шофьорската си книжка, защото е отказал да бъде тестван за алкохол.

Така участието на певицата завършило с куп отнети книжки и глоби в града. Припомняме, че блондинката роди преди 3 месеца, но почти веднага тръгна по участия, като дори не изчака да се върне в старата си форма, като не прикриваше все още наедрелия си корем, а дори го подчертаваше с къси и тесни рокли. Можем да поздравим Емилия, че си е взела забележка и вече използва по-подходящи одежди за прясна родилка.

Източник: lupa.bg

Facebook коментари
(Visited 35 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook