Семейство 

Венелин Петков на върха! Маданска го направи най-щастливия мъж

Николета Маданска дари със син колегата си Венелин Петков! Това е първа рожба и за двамата. Новороденото е момченце и носи името Йоан! Щастливото събитие се е случило вчера, а новината бе съобщена от телевизията, в която Николета и Венелин работят от години – БТВ.

Снимки на малкия Йоан обаче една ли скоро ще видим, защото Маданска така и не се показа с корем, макар че през де-два пускаше свои снимки в профила си в инстаграм.

И за двамата това е първо дете, макар че шефът на новините и актуалните предавания в медията е вече на 48 години. Със сигурност най-щастлива е бабата Свобода, която вече не гледаме на екрана на БНТ, но която тази година стана на 50 години.

Николета избира професията заради майка си, която винаги е била нейното вдъхновение и пример за подражание. „Майка ми е човекът, който запали искрата в мен. Бях на 16 години, когато направих първото си интервю с една от звездите на италианския футбол”, разказва с усмивка водещата на спортните новини. Със сигурност и Йоан ще бъде типичното телевизионно бебе, което расте по студията и до камерите, но още е твърде рано да гадаем какъв ще стане, пише hotnews.bg.

Facebook коментари
(Visited 434 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook