Клюки от България 

Вдовицата на Коста Цонев продава къщата му за 1 милион

Вдовицата на големия актьор актьор Коста Цонев – куклената актриса Ели Цонева, продава къщата му в Бистрица.

Тя е пуснала обява в един от сайтовете за продажба на имоти. Тя гласи: „Сутерен: партер – два гаража, сауна, две мазета. Първи етаж – голям хол, трапезария, кухня в едно помещение – 85 кв. м., стая-гардероб, тоалетна за гости, антре, стълбище за втори етаж.

Втори етаж – три стаи, едната от тях е 40 кв. м. с голяма тераса, втората – 25 кв. м. с тераса, трета спалня, две бани, коридор. РЗП на къщата – 350 кв. м. , дворът е 750 кв. м.

Вилата е газифицирана, с топлоизолация, а наскоро Ели Цонева е сложила и скъпа немска дограма от висок клас с троен стъклопакет. „Непрекъснато нещо ремонтирам по нея и й актуализирам цената. В момента я продавам за 360 00 евро, но не на всяка цена. Много е голяма за сама жена като мен, пък и поддръжката е трудна“, коментира тя. Тя не използва услугите на агенция за недвижими имоти, а лично преговаря с кандидат-купувачите, тъй като работи като брокер.

Актьорът от „Дом за нашите деца“ и „Баща ми, бояджията“ още приживе е уредил въпроса с наследството, като оставил апартаментите си в София на децата, а къщата в Бистрица продал на тъща си на символична цена.

След смъртта му Ели Цонева записа „Бизнес мениджмънт и икономика“ в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив, където неин преподавател беше бившият министър-председател Жан Виденов.

Малко преди 60-годишния си юбилей тя издържа държавния изпит с отличен и веднага записа магистратура „Международни бизнес отношения“ в същия колеж, пише Галерия.

Facebook коментари
(Visited 65 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook