Клюки от света 

Нова трагедия сполетя Сю Елън от „Далас“: Загубих детето си! (Линда Грей с емоционална изповед)

Проклятие сякаш преследва звездите от сериала „Далас“. Присила Пресли загуби съпруга си Елвис, Виктория Принсипал също премина през многобройни трагедии, а Лари Хагман и Стив Кенъли отдавна не са между живите – първия си отиде след ужасна битка с алкохола, а втория сподели съдбата на Клиф Барнс от сериала.

Хитовата поредица превърна актьорите в суперзвезди и накара милиони фенове със затаен дъх да следят съдбите им. Линда обаче като че ли бе най-тежко белязана. Тя загуби сина си Джеф Трашър, който бе на 56 години.

Мъжът е починал след тежка и продължителна битка с левкемията, а съкрушената му майка сподели новината в инстаграм. Тя публикува снимка от плажа с името му, споделяйки, че много страда от загубата.

Бившата й колежка Джордана Брустър веднага я подкрепи, както и част от състава на „Далас“, които са още сред живите. Повечето актьори от поредицата отдавна починаха, но не мина без емоционални сбогувания.

Линда бе омъжена за Ед Трашър от 1962 до 1983 година, след което се разведе с него. Актрисата има и дъщеря – Кели Слоун, която е на 54 и има две деца от съпруга си Ланс Слоун.

Джеф от друга страна е работел като режисьор и продуцент на кулинарно шоу. Последният му проект е бил свързан с най-талантливите млади готвачи на Америка.

Що се отнася до Линда Грей, макар и на 80, актрисата продължава да буди интерес у феновете си. Тя стартира кариерата си като модел, след което става известна с ролята си на Сю Елън Юинг, като си партнира с Лари Хагман в сериала „Далас“.

След това играе в сериала „Моделс Инк“ до 1995 година и дори си партнира със Слай в комедията „Оскар“. По-късно се върна в сериала „Далас“ между 1996 и 1998 година, а след това и за рестартирането на филма от 2012 до 2014 година.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 44 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook