Клюки от България 

Ванко 1 изхвърлен от Брадъра заради проститутки

Рапърът Ванко 1 е напуснал „ВИП Брадър” заради тъмното си минало на трафикант на жени и деца с цел проституция. То предизвика протести срещу участието му в риалити предаването от страна на активистки за защита на човешките права. Това твърди авторитетният вестник „Гардиън”, който припомня, че съквартирантът бе осъден на 12 години затвор през 2003 година заради участието си в канал за бели робини.

От изданието, което се ползва в отлична репутация, цитират официалния отговор на собствениците на Нова телевизия-шведската компания „Модърн таймс груп”, че той си е тръгнал по лични причини.

Вчера, по време на живото предаване стана ясно, че рапърът не се чувства добре. Той заяви, че иска да напусне шоуто заради смешни причини като кихане и кашлица, съчетанr с гастрит. Рапърът се оплака силни болки в корема и обострен гастрит и по тази причина отказа да участва в игрите.

В изповедалнята той изтъкна още, че не се чувства пълноценен и има нужда от специално лечение, но всички зрители видяха добрата му форма и не го чуха да кихне нито веднъж.

Заради проблемите със стомаха той можеше да поиска специални хранителни доставки подобно на гримьора Кулагин, така че очевидно „Гардиън” е прав в преценката си, че Иван Главчев е разкаран от продуцентите.

Те не искат да дразнят женските организации като „Не си сама”, които излязоха с открито писмо срещу участието му в риалити формата.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 94 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook