Клюки от България 

Преслава бърза да влезе във форма след раждането (Тръгна на дълги разходки в гората)

Преслава бърза да влезе във форма след раждането. Поп фолк изпълнителката публикува първи свои снимки след раждането на малката Паола. С кадър от разходка в гората Преси честити празника на българите. Феновете веднага отбелязаха, че тя изглежда така, все едно не е раждала.

Според някои от тях Преси изглежда видимо изморена, а според други майчинството й се отразява страхотно. Преслава роди само преди няколко дни първородната си дъщеря Паола, но очевидно бърза да влезе във форма, а защо не и скоро да се завърне на сцената.

Някои от почитателите на поп фолк изпълнителката се усъмниха дали пък снимките не са стари. Още докато Преслава беше бременна, двамата с Павел често се разхождаха из горите, а поп фолк изпълнителката отнесе много критики, че се катери по такива места в нейното състояние. Почитателите на щастливата майка най-много я критикуваха, че реши преди време да нощува на палатка, защото според тях това застрашава бебето й.

Преслава обаче продължи да обикаля заедно с Павел сред природата. Сега, след раждането, тя отново е избрала природата. Преси избра чистия въздух в планината, а не фитнес залата, за да влезе във форма. С дълги разходки поп фолк изпълнителката се надява да се отърве от излишните килограми, които е натрупала през бременността.

Откакто Преси и Павел са двойка, двамата често отскачат до Витоша през уикендите, за да се разходят, защото Павел е запален планинар.

Почитателите на Преслава се надяват, че тя скоро ще се завърне на сцената и отново ще ги радва с хубавия си глас. Те очакват също поп фолк изпълнителката да пусне и нова песен. А дотогава Преси не ги е забравила. Тя редовно качва свои стари хитове в официалните си страници в социалните мрежи, въпреки че е доста ангажирана с малката Паола.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 350 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook