Клюки от света 

Цеца Величкович наследи от Аркан луксозната си къща (Вижте в какъв разкош тъне – Снимки)

Луксозният палат на певицата се оценява на 10 млн евро и прилича на дом на холивудска звезда. Цеца Величкович и нейното семейство тънат в разкош в палат, който певицата наследи от покойния си мъж Аркан. Тема на известно предаване бяха къщите на известни личности, наред с други те се занимаваха с оценката на стойността на къщата на сръбската кралица на фолка.

Известно е, че певицата от години живее в тази къща в Дедине в Белград със сина си Велко, снахата Богдана и сина им, както и Анастасия, дъщерята на фолк дивата.

Отвън сградата изглежда по същия начин, както от времето на Аркан,но Цеца прави ремонт на някои от помещенията в палата. Наскоро тя реновира стария спа център и направи басейн, който сега се ползлва от цялото й семейство, сложи и нова външна врата малко преди сватбата на сина си Велко с Богдана.

Сградата има 1000 кв, метра застроена площ и вътре разполага с 20 стаи, някои, от които са за гости, бани и тоалетни на всяко ниво. Полилеи с кристали Сваровски, мебели изработени по поръчка от Италия, ценни произведения на изкуството и експонати, както и най-скъпите плочки са част от обзавежданто, което напомня на дом на холивудска звезда.

В крайна сметка специалистите дадоха оценка на стойността на къщата на Ражнатович, която е в границите между 7 и 10 млн евро, предават от maskimagazin.faktor.mk.

Говори се, че Цеца не е допускала никога камери вътре, а снимките, които показваме са само от личният й профил в Инстаграм и този на дъщеря й Анастасия.

Източник: razkritia.com

 

Facebook коментари
(Visited 171 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook