Клюки от България 

Любимата на Милен Цветков разтърси мрежата

Последната жена на Милен Цветков разтърси мрежата. Шест месеца след нелепата му смърт на журналиста, астроложката Милена Иванова отдаде почит към паметта му с емоционален пост в социалната мрежа, узна HotNews.

„Шест месеца без теб, любими! Зная, че сега се усмихваш от Царството Небесно, виждаш всичко и знаеш, че преминаването от тленно към нетленно не е най-голямата загуба в живота. По-голямата загуба е това, което умира в нас, докато сме живи, забравяйки да бъдем добри, честни, лоялни, любящи и смирени… Милен Цветков, Ти си Истината, на която ме научи…Любовта която ми показа и Пътят, който начерта! Целувам те, любов моя! Благодаря ти за споделените мигове. Светъл път на душата ти!“, пише Милена.

Под публикацията й заваляха десетки коментари, споделяния и харесвания.

Скоро Милена се появи на светско събитие и на всички направи впечатление, че тя просто сияе. Любимата на Милен Цветков е заложила на нова визия. Тя е успяла да свали няколко килограма и изглежда много по-добре.

Няколко месеца след смъртта на журналиста, астроложката направи разтърсващо разкритие. Тя сподели, че не е успяла да си вземе последно сбогом с него. Двете бивши жени на Цветков не я допуснали до погребението му. Милена наблюдавала от колата си траурната церемония и отишла на гроба на Цветков, едва след като всички си тръгнали.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 61 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook