Клюки от света 

Том Круз се отказва от сциентологията заради Сури: Детето ми е по-важно от религията!

Том Круз обмисля да се оттегли от сциентологията заради дъщеря си. Актьорът повери дъщеря си Сури на Кейти Холмс и доскоро не се интересуваше от нея. След като осиновените му деца — Изабела и Конър обаче създадоха свои семейства, актьорът се почувства изоставен. И изяви желание да се срещне отново с биологичната си наследница.

„Том видя след години снимка на Сури и установи, че тя много е пораснала в негово отсъствие. Това го накара да се замисли дали да не напусне сциентологията, за да бъде с дъщеря си. Мисли, че сега е най-подходящия момент двамата да се помирят, докато все още не е твърде късно. Но все пак Сциентоложката църква е запозната с най-мрачните тайни на Том. И нищо чудно, ако той напусне, те да се появят по таблоидите“, твърди източник, пред списание „Ин Тъч“.

Днес Сури има 13 години и голям брой обожатели в социалните мрежи. Фенове коментират, че дъщеря му много е пораснала и е станала истинска хубавица.

Заради религията обаче актьорът се раздели със съпругата си и я остави сама да се грижи за дъщеря им. Том не се интересуваше от Сури, а и Кейти предпочете бърз и тих развод, вместо да рискува бъдещето на дъщеря си.

За това, колко е свързан с църквата Том, говорят и необичайните му изисквания. Пример за това е и бившата му съпруга Кейти Холмс, която получила указание да не говори нищо за него и да не влиза в друга връзка поне пет години.

С години медиите в САЩ коментират, че Кейт е много против сциентоложката църква, която вижда като огромен избор на проблеми.

„Кейт не смее да има връзка с друг мъж. Не смее да се показва публично с други мъже, нито да ги запознава със Сури“, твърди източникът. Именно това я разделило с Джейми Фокс.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 35 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook