Клюки от България 

Тита се сгоди? Половинката й се оказа супер богаташ – бръмчи с Мерцедес за 100 бона и частен самолет (СНИМКА)

Гаджето на поп певицата Христина Христова, по-известна като Тита, се оказа момче с неограничени възможности, пише в. „Галерия“. [null] Родителите на тайнствения Виктор, за когото Тита призна преди няколко месеца, са милионери и развиват успешен бизнес в чужбина. Виктор не само не е лишен от нищо, но и е презадоволен, разкриват негови приятели.

Гаджето на 19-годишната поп звезда кара ултра скъп Мерцедес за 100 000 лева, разполага с частен самолет, а месечните му джобни се равняват на 20 минимални работни заплати. Неслучайно Тита се е спряла точно на него, като без колебание осветли връзката им в медиите.

Виктор винаги е облечен според последните модни тенденции, с най-скъпите маркови дрехи и аксесоари. Никакъв шанс да посрами приятелката си. И макар че разкри самоличността му, Тита не споделя подробности за Виктор.

Певицата отказа да коментира с какво се занимава и умишлено крие за солидните му възможности, по молба на родителите на Виктор. Те предпочитат да запазят в тайна милионите на фамилията, за да не си навличат излишни неприятности.

За гаджето си Тита разкрива единствено, че са заедно от близо 2 години, като преди това са били само приятели. Той е малко по-голям от нея и не живее в България. Всъщност Виктор следва в един от най-престижните университети в Европа, но често се прибира у нас заради половинката си.

Неотдавна Тита призна, че връзката им с Виктор става все по-сериозна и им е все по-трудно да са разделени. Само преди няколко дни пък на ръката й блесна мистериозен пръстен с огромен камък. Бижуто породи съмнения за таен годеж, макар че близки до певицата дълбоко се съмняват да не се похвали публично.

Възможно е пръстенът да е просто поредният щедър подарък от богатото й гадже. Виктор обожавал да я изненадва със скъпи бижута и маркови дрехи, като не се скъпял и стотинка за своята любима.

„Никак не е глупава. Хванала си е златната рибка и ако прояви малко повече хитрост, скоро като нищо да се похвали с годежен пръстен“, завистливо подхвърлят нейни колежки.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 462 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook