Клюки от света 

Свърши ли приказката? Клуни и Амал май се развеждат

През последните няколко дни се появиха слухове, че една от най-известните двойки – Джордж Клуни и Амал Клуни (бивш Аламудин) се развеждат след четири години брак и техният развод ще „струва“ 450 милиона евро.

Въпреки че феновете на холивудския актьор и адвокатката предполагат, че това е само въпрос на клюки, източник, близък до двойката, твърди, че нещата в семейството от известно време не са никак идилични.

След последния скандал Амал събрала нещата си и заминала с едногодишните им близнаци Александър и Ела в къщата им в Сардиния, пишат холивудски светски сайтове.

Джордж непрекъснато изпращал съобщения и видео повиквания, защото искал да види децата си ”, казва източникът, добавяйки, че Амал ясно му е казала, че може да спи в къщата за гости, ако планира да дойде в Сардиния.

Джордж и Амал се запознаха през 2013 г., когато техен общ приятел доведе Амал в къщата на актьора близо до езерото Комо в Италия. За Клуни това е втори брак – от 1989 до 1993 г. той имаше брак с актрисата Талия Балсам.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 218 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook