Клюки от България 

Палавият Стоян Алексиев чака бебе!

Стоян Алексиев бил на върха на щастието, защото бил в трепетно очакване на бебе. До три месеца актьорът щял да стане отново дядо, но и този път на внучка.

Новината съобщи неговата снаха Яана Титова, която е съпруга на по-малкия от двамата му синове – Александър. Бъдещият татко е известен на публиката с ролята си на д-р Василев в първите сезони на докторската сага „Откраднат живот“, писа „Ретро“.

Въпреки че първоначално Яна и Алек не искали да знаят какъв е полът на бебето, за да може раждането му да бъде пълна изненада, бременната актриса и режисьорка не устояла на любопитството си и при последния преглед научила от лекарите, че ще има момиченце.

Това ще е втора дъщеря за нея и Александър. И преди да научат, че ще имат щерка, двамата се надявали точно на това, защото и малката Ая искала сестричка.

Макар от доста време артсемейството да живее и работи в Лондон, Яна се доверила на родни акушер-гинеколози и щяла да ражда в столична болница. Поне такъв бил планът, ако контракциите не започнели я в самолета на път за родината, я в лондонския градски транспорт.

Зачеването на второто им дете било абсолютно желано и планирано, защото и двамата мечтаели за голямо семейство с много наследници. Противно на мълвата, че Александър и Яна не поддържат връзка с неговия баща Стоян заради скандалната му афера с 44 години по-младата от него актриса Ивана Бобойчева, те били широко скроени и не го съдели за извънбрачната му връзка и щели да разчитат на неговата помощ и тази на законната му жена Надежда за отглеждането на бебчето.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 731 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook