Клюки от България 

Страшно! Силвена Роу крие здравословни проблеми

Силвена Роу май не е толкова здрава и неподвластна на времето, колкото тръби вече повече от година в родното публично пространство. Еединствената жена в българския „Мастършеф” изглежда крие операция, белег от която може ясно да се види на нейната шия. Като че ли строгите диети, които спазва, и постоянните изследвания, които си прави, не са само за красота и подмладяване. Готвачката има много по-сериозни причини за вглеждане в личното си здраве.

Проблемът на Силвена Роу стана ясно различим по време на участието ѝ в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. Увлечени в шегите и закачките между топ готвачката и новия водещ, повечето зрители не обърнаха внимание на белега на гостенката в основата на нейната шия. Там обаче много ясно се вижда следа от разрез, който най-вероятно е хирургически. В същото време долната част на шията на г-жа Роу е силно изпъкнала, като че обхваната от пояс. По подобен начин изглеждат шиите на много жени, страдащи от проблеми с щитовидната жлеза. Силвена рядко показва шията си, предпочитайки да я крие с поло, но в този случай бе заложила на сравнително дълбоко деколте, което разкри белега ѝ.

Болестите на щитовидната жлеза се отразяват на цялостния хормонален баланс на организма. Много често те водят до рязко и трудно за контролиране напълняване, нарушени полови функции, висок холестерол, високо кръвно и още много здравословни проблеми. В същото време, когато се налага операция, обикновено остава точно такъв белег, какъвто има звездата от „Мастършеф”. А операции най-често се налагат, когато в жлезата се формират туморни образувания (възли).

За щастие, в много от случаите те са доброкачествени. До момента Силвена Роу не е споделяла за проблеми с щитовидната си жлеза, нито за операции. Но пък е давала да се разбере, че преди да започне специалната си диета със суперхрани, която рекламира, откакто е стъпила в ефира на „Мастършеф”, е имала висок холестерол – един от проблемите, причинявани от нарушения в работата на тази жлеза.

Именно холестеролът ѝ я е накарал да се разрови в темата със суперхраните, които действат като лекарства, да намали драстично месото и практически да спре млечните продукти. Към момента готвачката признава, че е почти веган.

Това, което е направила, съвпада с действията на много от дамите, които се надяват да регулират хормоналните си проблеми с помощта на природни средства и без намесата на „химия”. Другото, което е задължително при усложнения със щитовидната жлеза, са редовните изследвания на хормоните, каквито си прави и Силвена Роу. Тя не веднъж е подчертавала, че се изследва през 6 месеца, а хормоналната ѝ възраст била 36 години вместо 50 плюс, на колкото е по паспорт.

Дали наистина това е възрастта не нейните клетки и хормони, можем да се убедим, ако видим с очите си изследванията на майсторката в кухнята. Това, което знаем със сигурност, е това, което виждаме с очите си, а именно – има неща във външния ѝ вид, в начина ѝ на хранене и в поведението ѝ по отношение на собственото ѝ здраве, които навеждат на мисълта, че е претърпяла сравнително тежка операция и че страда от проблеми с щитовидната жлеза.

От подобни проблеми могат да се оплачат изключително много жени в България след аварията в Чернобил през 1986 г., която съсипа здравето на огромна част от хората в страната ни. Най-вероятно Силвена Роу не прави изключение от негативната статистика и също е понесла своя дял последствия от радиацията.

Ако е така, би било добре да сподели не само начините си за „биохакинг”, както тя нарича опитите да остане млада и здрава въпреки напредването на възрастта, а и основната причина за нечовешките усилията, които полага. Най-вероятно те се крият в опита ѝ да се лекува с природни средства. Ако наистина е така и тя го признае, би била още по-полезна на своите последователки, страдащи от същите проблеми като нея, пише Уикенд.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 000 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook