Клюки от България 

Шок! Фолк певец се жени за маймуна

Дамян си пусна снимка с примат, с който са гушнати влюбено и се обясняват един на друг. Животинката се е отпуснала на врата на певеца, докато той гледа усмихнат към камерата.

Кадърът предизвика вълнение в социалните мрежи, а приятели на Попов дори го взеха на подбив с въпроси кога ще е сватбата.

Изпълнителят отговори, че в момента са в процес на търсене на кум и кума, и затова се получава известно забавяне. Не е необичайно хора да се женят за предмети или животни, но тук става въпрос за обикновена шега, пише „България днес“.

„Това е истинска любов”, коментира иронично и певицата Есил Дюран. А Дамян не пропуска да й прати сърчице в знак на съгласие.

Но колкото и да е голяма любовта между двамата /ако въобще има такава/, сватбата е невъзможна. Най-малкото поради факта, че нито в Тайван, нито в България се разрешават подобни бракове.

Преди шест години в Индия обаче вдигнаха истинска маймунска сватба. Приматите там са на особена почит, тъй като един от индийските богове–Хануман е изключително почитан и често е показван в образа на маймуна.

Сватбата не бе по-различна от човешката – младоженецът беше облечен в риза, имаше кола и цветя за влюбените, а булката Рамдулари също носеше сватбено облекло. Идеята била на собственика на мъжкия Раму – Махтон. „Раму ми е като осиновен син. Исках да го оженя, беше ясно, че двамата се харсват”, казва още стопанинът.

Преди време Дамян Попов отново привлече внимание с нестандартния си аутфит. Тогава той се снима в клип, облечен като султан от Османската импания. Облеклото му сериозно подразни феновете, които му напомниха, че българските национални герои са се борили за освобождение на страната ни и запазване на християнската религия, а той доброволно си слага фес.

Дамян неведнъж е твърдял, че е космополитна личност и целта му е да опознае другите култури в света, затова вероятно е сложил феса, а не защото се е отказал от българското и традициите ни.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook