Клюки от България 

Страх от COVID-19 тресе Мара Отварачката, певицата пазарува от колата си (Папарашки снимки)

„Като всеки нормален човек и аз се притеснявам от коронавируса, както за себе си, така и за близките си. Това е напълно нормално в тази ситуация.“ Това сподели пред „България Днес“ певицата Мария по повод увеличаващите се нови случаи на covid-19 у нас.

Отварачката бе забелязана от фенове по време на шопинг в столицата. На фотосите с които „България Днес“ разполага се вижда как певицата много внимава с кой и как контактува и дори пазарува, без да слиза от колата си. Мария с финес подава пари на друга девойка през отворената врата на возилото, а непознатата жена от своя страна й връчва две торби с дрехи. Дали натовареният трафик и липсата на паркоместа възпрепятстват Мария да слезе от автомобила или миньончето избягва срещи с хора не е ясно. Изпълнителката обаче е категорична, че е притеснена за здравето на всички около себе си и прави всичко което е нужно, да се предпази.

За разлика от много свои колежки, които споделят съмнителни теории относно вируса Мария е трезвомислеща и не вярва в конспирации.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 76 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook