Клюки от света 

Изабела Калторп – британката, която направи Кейт Мидълтън кралица (И необикновената ѝ история с принц Уилям)

Кейт Мидълтън има причини да й бъде благодарна. Заради нея днес има три деца, омъжена е за принц Уилям и е следващата кралица на Англия. Изабела Калторп буквално й подари короната, тъй като самата тя избра не да властва редом до следващия крал, а да се посвети на кариерата си и свободата.

За връзките на принц Уилям преди Кейт се знае малко. Известно е, че той се среща с няколко различни момичета, но Изабела е по-особен случай. Точно тя е жената, заради която Уилям се разделя с Кейт. И под влияние на баба си избира нея.

Изабела изглежда перфектния избор за принцеса — аристократка, с успешна кариера като модел, руса, хубава и изключително умна. Двойката изкарала бурен романс през лятото на 2010 година. Но историята им приключила до тук.

Въпреки че Уилям сериозно хлътнал по красавицата, Изабел не искала да има нищо общо с него. И многократно заявявала, че няма интерес да става кралица.

„Още по онова време тя имаше планове за бъдещето си. Беше категорична, че иска да се посвети на модата, да прави кариера, а не да става принцеса и кралица. Уилям цяло лято я гонеше, докато тя накрая категорично го отряза. Беше доста разочарован, но не страда особено дълго за нея. Вместо това положи усилия да се помири с Кейт и дори побърза да се сгоди за нея, за да не избяга и тя“, коментира кралския експерт Кейти Никъл пред „Дейли мейл“.

Днес 40-годишната Изабела се радва на успехите си като модел и пази сърдечни спомени за приятелството с Уилям. Но след като се сгоди за Кейт, принцът нито веднъж не е погледнал към нея, нито към друга жена, напук на слуховете. В момента двамата имат три деца, а Катрин е най-обичан член на семейство Уиндзор. Що се отнася до Изабел — тя пък с усмивка си спомня, че тя е жената, която превърна Катрин в кралица.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 109 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook