Клюки от България 

Стефка Костадинова вдига сватба (Синът ѝ Николай се жени за моделка)

Стефка Костадинова стана на 54 и се готви да приеме нов член в семейството си. Шефката на БОК много скоро официално ще стане свекърва, тъй като синът й от първия й брак – Николай, има сериозна приятелка.

Избраницата му се казва Мария и се занимава с моделство. Двамата са заедно от доста време, а плановете за сватба и наследник никак не са им чужди. Двамата обичат да обикалят романтични дестинации из целия свят, а Ники не спира да радва любимата си с красиви букети и изискани подаръци. Самата Стефка нямала против да е млада баба и твърд подкрепяла идеята за брака.

Със сигурност щяла да посвети цялата любов на бъдещото си внуче, особено след като не успя да сбъдне съкровената си мечта да стане майка повторно. Преди години тя преживя тежка пътна катастрофа, заради която загуби второто си дете – от настоящия й съпруг Ники Попвасилев. Освен детето обаче Стефка загуби и шанса да забременее повторно.

„Бях бременна в шестия месец и претърпях тежък инцидент. И дотам с мечтите ми за второ дете. Не успях да зачена повече“, признавала е Стефка. Затова и нямала търпение да гушне внуче, след като ожени сина си.

Със сигурност обаче неговата сватба трудно ще задмине по пищност втората венчавка на майка му, пише Ретро.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 71 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook