Клюки от България 

Стана ясно кой гони Нана Гладуиш от „Съдебен спор“

Нана Гладуиш се превърна в лице на единственото юридическо предаване у нас „Съдебен спор“. И логично феновете на формата не могат да си го представят без нея, тъй като вече десет години тя е лицето на шоуто по Нова телевизия.

През последните уикенди обаче, блондинката изчезна от полезрението на зрителите, а на нейно място в студиото се появява Десислава Танева, която е радиоводещ. Очевидно, поне засега, тя не се радва на зрителско одобрение.

„Тя е далеч от това, което прави и дава за шоуто Нана Гладуиш. Иска да се покаже по-знаеща и компетентна, но става смешна и напъните й водят до това, да стъписва участниците в „Съдебен спор“, които са на подсъдимата скамейка. Не може да стигне и на йота от това, което Нана прави като водеща“, недоволстват зрителите на предаването. А вероятно вече и на самата Десислава й е ясно, че не е „любимка на зрителите“.

Въпреки опасенията на феновете на „Съдебен спор“ истината е, че никой не гони Нана и не й търси заместник току така. Известно е, че Нана Гладуиш проведе дълга битка с рака и на няколко пъти се лекува в Израел. Към момента блондинката искала да се оттегли от медийните изяви и да се занимава с други дейности.

Дали това ще продължи дълго или е само временна ситуация, само времето ще покаже. Слуховете засега са, че на водещата са й омръзнали съдебните спорове и сеири, искала по-спокойни занимания.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 59 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook