Клюки от света 

Сръбски министър с шокиращо разкритие за смъртта на Шабан: Бил жив и здрав, дали му приспивателно и повече не се събудил!

Веднага след удара на магистралата в Германия Шабан Шаулич е слязъл от колата сам, без да е бил видимо ранен. Поради това трябва да бъде изяснена точната причина за смъртта. Това каза сръбският външен министър Ивица Дачич пред телевизия „Хепи“.

„Шабан е слязъл от колата, но му е било толкова лошо, че е трябвало да го откарат в болница. Било му е лошо, но е бил в съзнание. Той е слязъл от колата без видими следи от наранявания. Оплакал се, че има проблем с гърлото, гърдите, че нещо го задушава. Извикали са хеликоптер и са му дали някакво приспивателно и той вече не се събудил. В болницата са се опитали да го реанимират, отворили са го и са установили, че са се появили усложнения с аортата. Прокурорът сега иска аутопсия, за да се види от какво е починал“, разказа Дачич.

„Не е ясно кога ще бъде върнато тялото в Белград, все още не съм срещнал човек, който да не е споменал смъртта на Шабан, това е голяма загуба. Беше добър човек, винаги се отзоваваше и помагаше на младите певци, правеше им песни, не беше суетен… Обичаше да пее, има певци, които изпеят 2-3 песни и довиждане. Той беше в състояние да остане цяла нощ и пееше от душа и сърце. Един-единствен е Шабан, трудно някой ще го замени, където и да се обърнеш – Шабан, всички песни, които обичаме, повечето, са негови песни“, каза министърът, цитиран от dnes.bg.

Той обясни, че сега главното е тялото да бъде върнато в Сърбия, „да се установят подробностите, да не би лекарите да са сгрешили нещо… Става дума за смъртта на двама души (загина и музикантът Мирсад Керич -б.а.). Не е имало свидетели, шофьорът, Шабан и неговият кум са били единствено там и са откарани в различни болници. Защо тялото може да се види чак в четвъртък? Тялото е под прокурорско разпореждане“, обясни министърът.

„Бяхме приятели с него, трудно може човек да приеме такова нещо… Човек никога не знае кога ще си отиде от този свят, затова трябва да живее, като че всеки ден е последен. Най-лошото е, че синът му стягаше сватба, но стана каквото стана“, каза Дачич.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 756 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook