Клюки от България 

Съседи на бунт срещу Азис! Вижте подробности за раздора между фолкаджията и комшиите!

Фолк певецът Азис си има сериозни проблеми заради домашните си любимци. Изпълнителят и половинката му Гала се грижат за десетки бездомни, които приютили в дома си, след като ги намерили на пътя.

Двойката обаче си спечелила неодобрението на съседите, тъй като става въпрос за луксозен жилищен комплекс, в който хората се притеснявали, че домашните любимци могат да донесат болести. Отделно от това джафкането им по всяко време на денонощието допълнително изнервяло останалите обитатели на кооперацията.

Отначало Азис приемал с охота желанието на Галина да помогне, но с времето нещата започнали да излизат от контрол. Не минавал и ден без Галя да се прибере с поредното животно.

Дори певецът се видял в чудо и сподели снимка на част от кучетата, които предлага негови приятели и близки да осиновят.

„Моля ви, вземете ги, няма повече място вкъщи”, споделя певецът. Половинката му пък непрекъснато води някое животно или подава сигнали за вързани невръстни кучета по обекти, които са оставени да пазят там през нощта, пише „България днес“.

Каузата на Азис и Гала несъмнено е изключително благородна, но дори техни приятели смятат, че биха били по-успешни, ако изградят център за временно настаняване на животните, вместо да ги приютяват у дома си.

Изпълнителят успя да намери дом на 10 животни, но потокът от осиновени бездомни любимци продължава.

Инициативата на певеца е похвална и показва колко е широко сърцето му. А съседите му би трябвало да се засрамят, коментират близки на фолк изпълнителя.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари
(Visited 131 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook