Горещо 

Спипаха Анита Мейзер в приятна мъжка компания след ареста

Анита Мейзер се радва на свободата, пиейки вино и в приятна мъжка компания край Пловдив, информира TrafficNews.bg. Миската е засечена в популярната конна база в село Житница.

Тя е била придружавана от мъж, а стремежът й да бъде неразпозната, останал неуспешен. Макар с шапка и очила, Мейзар е приковала погледите на клиентите на винарната в неделя. Оказва се, че преди две седмици обвинената в убийство по непредпазливост, е излязла от ареста. Там тя е прекарала 40 дни.

В момента тя обжалва наложената й първоначална присъда в по-горна инстанция. Припомняме, че Мейзер е призната за виновна по двете обвинения – за подкуп и за причиняване по непредпазливост на смъртта на нейния съпруг – 39-годишния Николай Димов.

За всяко от тях съдът е преценил за справедливо да определи наказание „Лишаване от свобода” за срок две години. По правилата на групирането на наказания е определено Мейзер да търпи лишаване от свобода за срок от две години при общ режим. Наложена ѝ е и глоба в размер на 4000 лв. Уважен е граждански иск в размер на 100 000 лв.

Припомняме, че Анита Мейзер бе обвинена и предадена на съд за това, че на 14 август 2016 година е причинила по непредпазливост смъртта на съпруга си. Освен това тя предложила като подкуп сумата от 30 000 евро на полицейски орган, за да не я арестува за извършеното престъпление.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 45 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook