Горещо 

Слави Трифонов с горещи разкрития за новата му телевизия

„Телевизия 7/8 TV стартира на 4-и ноември в 19:00 часа. Бяхме повече от ясни още на последното предаване „Шоуто на Слави“. Има един куп казуси, които касаят стартирането“. Това заяви в интервю Слави Трифонов, излъчено на официалната страница на шоумена.

„Да стартираш една телевизия не е като да стартираш готвенето на вечерята. Това е нещо, което е свързано с много условности и правила. Стремим се да бъдем изключително точни и ясни. Българите ще могат да получават, както почти цяла България получава телевизията си по кабел или сателит. Тя ще може да бъде намерена на 78-и канал“, поясни водещият. Трифонов обясни, че не може да има „Шоуто на Слави“.

„Ще има шоу, което ще се казва „Вечерното шоу на Слави Трифонов“. То ще бъде такова, защото има изключително добре подготвен екип. Ако ги забавлява и им носи необходимото, ще го гледат. Телевизията започва да излъчва вечер в 19:00 ч. и ще излъчва пет часа само в делнични дни. Решили сме да предлагаме на пазара нещо, което няма. Ще предлагаме нашата гледна точка“, допълни Слави.

Проектът ще се излъчва в HD формат. Водещият поясни, че неговото шоу ще стартира в 22:00 часа. На въпрос на Тошко Йорданов дали се притеснява от промяната на часа, Трифонов отвърна: „Да ти приличам на притеснителен?“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 237 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook