Риалити 

Шаш: Ева Веселинова си вдигна краката в ефир

Ева Веселинова шашна ефира с умения. Тя реши да имитира известната певица от разпадналата се група Spice girls и модел Виктория Бекъм. Преди време ви разказахме, че футболната съпруга обича да вдига единия си крак и на много кадри позира именно така. В интернет даже имаше масова истерия по тази поза, а десетки млади и по-възрастни дами решиха да имитират звездата.

Към днешна дата Виктория отново е зарадвала последователите си с кадри как пие кафето си, докато вдига високо единия си крак. Ева Веселинова реши да опита да стори същото, докато отпива от своята гореща напитка по време на ефира на „На кафе“.

 

Русото изкушение полегна на едно от диванчетата, а след това започна да вдига десния си крак високо над главата, като събра погледите на всички в студиото, а убедени сме и на зрителите.

„И аз мога така, но Гала, спомням си, че и ти си го правила“, заяви Веселинова, а на екрана изплува стара снимка на Стефан и Гала в леглото от времето, когато двамата заедно водеха сутрешното предаване. На нея Гала е по пижама, но с токчета и е вдигнала крака си високо над главата по примера на Виктория Бекъм.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 126 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook