Lifestyle 

Слънцето се оттегля, облаците настъпват, градусите се сгромолясват…

Днес денят ни ще започне със слънце, но от север-северозапад облачността ще се увеличи и до края на деня на отделни места в страната ще превали, съобщиха синоптиците от НИМХ.

Вятърът отново ще се усили и в Северозападна България температурите ще се понижат, но в по-голямата част от страната все още ще са високи.

През нощта срещу четвъртък и в четвъртък ще преобладава облачно време, на места с превалявания от дъжд, в отделни райони е възможно и да прегърми. Вятърът ще отслабне.

Студеният въздух ще обхване цялата страна и максималните температури ще са от 16-18 градуса в североизточните райони до 23-25 градуса в крайните югозападни.

В петък сутринта ще е най-хладно, с температури по високите полета на Западна България под 10 градуса, а дневните температури няма да надхвърлят 16, 18 градуса. Малко по-топло ще е в низините на Южна България – до 22, 24 градуса.

По-хладното време ще продължи и през почивните и празнични дни около 22 и 23 септември, когато ще е предимно слънчево, но дневните температури няма да надхвърлят 25 градуса.

Хубавото време ще се задържи до около 26 – 27 септември, когато отново ще има краткотрайно влошаване с евeнтулни превалявания от дъжд. След това до самия край на септември ни чака сравнително хубаво време.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 26 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook