Риалити 

Драма във „Фермата“! Бурни дебати и гласуване определиха, че шоуто се…

Седмица след старта на „Фермата: Нов свят“ зрителтите станаха свидетели на прецедент – бизнесменът от Разлог Иван Милин напусна състезанието за 100 000 лева, след като удари шамар на съотборничката си Елизабет Илчева.

Героят от криминалните хроники нападна английската възпитаничка след като тя му направи забележка за хигиената на басейна в двора на чорбаджиите. В шока си Елизабет избухна в сълзи и разтреперана потърси помощ от екипа на риалитито. Впоследствие Милин се извини, а Бети прие, но така и не се отърси от обидата.

Водещият Андрей Арнаудов събра всички участници в лятната кухня на чорбаджиите, за да пусне на сиромасите видео с провинението на Милин. Сред торнадото от възмутени възклицания жертвата поясни, че вече се чувства по-добре.

„Шамарът беше от слаб до среден като сила. Иван беше много крив този ден, липсваше му приятелката му, нямаше какво да пуши, беше супер раздразнителен към всички, и явно тази моя забележка преля чашата. Може и да съм си го заслужила“, заяви неочаквано тя.

Милин констатира, че поведнието му изглежда отвратително на записа и няма извинение за случилото се. Дана, която играе за голямата награда в шоуто заедно с дъщеря си Велислава, моментално посече Бети :

„Миличка, не те познавам, но такова поведение имат хиляди малтретирани жени навън, оправдават насилника си с репликата „Може да съм го заслужила“. Не си“.

Маникюристката Силвия от отбора на сиромасите определи Милин като „гнусен по душа“ човек и изтръгна от него неочаквано признание. Последната връзка на героя от криминалните хроники е продължила пет години и е приключила с шамар.

„Значи той е посегнал на бившата си жена, тук, знаейки че има камери, посяга на друга, а като излезе какво ще направи?“, разпали се футболистката от отбора на сиромасите Велислава.

„Ако тук и сега не се справим с тази простотия това насилие ще продължи да се случва във всяка българска къща. Хората ще кажат „Ето, 20 човека се събрата и простиха един шамар! К‘во толкова?“. Милин намери двама неочаквани съюзници в лицето на журналиста патриот Ивайло Шопски и актрисата Саня Борисова.

„Отвратитело е да го съдите особено вие, дето познавате Иван само от арената. Ще бъдем хора, ако направим така, че Иван да остане, да осъзнае грешката си и да брои до 10 следващия път“, предложи Шопкси.

Саня го подкрепи: „Не толерирам насилието, но ще дадем добър пример, ако го оставим и му дадем втори шанс“. След драматичния вот на сиромаси и чорбаджии Андрей Аранудов обяви решението на продукцията да се раздели завинаги с Иван Милин.

„Всеки от вас представлява някаква част от нашето общество. Има много хора с възможности, с пари, които приличат на Иван Милин. Но има една много дебела разделителна линия и тя се нарича агресия и особено физическа агресия към жена. И в най-консервативния, и в най-модерния и либерален свят според нас тази граница никога не бива да бъде преминавана“, коментира водещият.

„Виновен съм и ще си понеса последствията. Аз съм мъж“, заяви лошото момче от Разлог на прощаване с предаването.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 249 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook