Клюки от България 

Скандално: Даниел Златков в пандиза!

Бившият футболист и отскоро ММА боец Даниел Златков бе задържан от полицията в Благоевград след бой в дискотека. Златков се оказал за кратко в ареста, след като пребил 21-годишния Оливър пред дискотека. Братът на пребитото момче разказа, че състоянието на Оливър е тежко.

„Целият е син и подут, доколкото чух от сестрата има хематом. Не беше адекватен през последните ден-два”, разказа пред Нова телевизия братът на Оливър Златков.

Момчето не помнело много от случилото се. От полицията знаем, че инцидентът се е случил малко след 4:00 сутринта пред дискотека в Благоевград в събота. Даниел Златков е задържан за 24 часа. Записите от боя са предадени в прокуратурата.

Приятел на Оливър, който е и служител на дискотеката разказва, че младежът изчезнал от дискотеката. Малко по-късно приятелят намерил следи от кръв по близките стълби. Оливър Златков е откаран до спешния център.

„В самия спешен център припада няколко пъти, повръщаше, беше с бяла тениска и навсякъде имаше кръв и следи от кал”, кава младежът, който добавя, че Оливър не е конфликтна личност, не консумира алкохол и наркотици и се занимава активно със спорт.

Управителят на заведението не е знаел за случая, докато негов служител не му е казал и не го е помолил да бъде освободен от работа, за да навести Оливър в болницата.

„Върнахме видеозаписите и установихме, че е имало наистина бой. Човекът, който беше пребил Оливър видимо е Даниел Златков. Ситуацията беше, че те си говореха най-спокойно, здрависваха се, усмихваха се, след което Златков нанесе удар върху Оливър, след което се почна боя. Към края на боя следваше суплес”, разказа управителят на дискотеката.

Той добави, че досега Даниел Златков не е показвал агресивно поведение в дискотеката. ММА боецът не се е опитал да се свърже със семейството на пострадалия младеж. Даниел Златков първоначално прие поканата на Нова телевизия да представи версията си за случая, но по-късно отказа.

Източник: novini.bg

Facebook коментари
(Visited 331 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook