Семейство 

Скандалната пловдивска двойка Верджиния и Николай станаха родители за втори път

Макар и да звучи невероятно, тяхната любов продължава да съществува и става все по-силна. Скандалната пловдивска двойка Верджиния и Николай вече се радват на втора рожба – момченце. Двамата са горди родители и на дъщеричка, пише trafficnews.bg

Няколко снимки пусна щастливият татко, навръх Нова година, които бяха придружени и от мил текст: „Аз съм най щастливия човек на света.. На 23 декември се роди моя син Божидар. Имам 2 прекрасни деца и една прекрасна жена… 2018 за мен е най хубавата година…”.

Двамата отпразнуваха подобаващо новата 2019 година, в компанията на своята дъщеричка и новороденото бебе. На всички кадри се вижда, че въпреки разликата във възрастта, огънят на любовта гори силно в техните сърца.

„Ние сме като КОТКА И МИШКА..Караме се много, но нее се разделяме.. Ако единия плаче, плаче и другия.. Знам че понякога те ядосвам много, ама защото те обичам.

Но знам, че докато държиш ръката ми аз няма да падна. Знам, че даваш всичко за да ме виждаш щастлива..Силни сме един до друг! ГОРДЕЯ СЕ С МОЕТО МОМИЧЕ, ОБИЧАМ ТЕ” – написа още в личния си профил Николай Костов.

Романтични вечери в домашна обстановка, хиляди снимки във Фейсбук и пътешествия из различни краища на България са част от ежедневието на скандалната двойка от Пловдив, за които възрастта няма значение.

Припомняме, че именно заради нестандартната си връзка и огромната разлика помежду си, двамата станаха популярни в цялата страна.

Когато се запознават, тя е едва на 14 години, а той – на 59. Не се притеснява да се снима с нея, независимо от обвиненията в педофилия. Дава на момичето да пуши и да пие, то спира постепенно да ходи и на училище. В 7-ми клас искат да я изключат от училище заради непрестанните изцепки. Хваната е да идва пияна на училище и да пуши по коридорите.

Самата Верджиния твърди, че се запознава с Николай в момент на семейни проблеми, когато нямала никакви средства. Той започнал да й помага финансово, а тя постепенно се привързала към него.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 1 195 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook