Горещо 

Скандал в операта в Стара Загора! Вокалистът на група „Кикимора“ се качи мъртво пиян на сцената, а после последва нещо шокиращо!

Пиян изпълнител провали концерта на Children in Time на симфоничния оркестър на Държавната опера – Стара Загора и групата „Кикимора“ в Двореца на културата и спорта във Велико Търново, пише „Телеграф“.

След като няколко хиляди човека бяха заели местата си и трескаво очакваха началото на мега рок събитието, на сцената излезе вокалистът на група „Кикимора“ Александър Атанасов, чието поведение бе като на злоупотребил със спиртни напитки. Неговите изпълнения предизвикаха взрив от освикрвания от страна на зрителите.

Директорът на Старозагорската опера бе принуден с отворено писмо да замазва ефекта от тоталния си провал. „Трудно ми е да намеря подходящо извинение. Нямаше как да допуснем, че предстои подобна изненада и позорно поведение от страна на вокалиста на „Кикимора“.

Липсата на реакция от страна на ръководителя на групата Николо Коцев вероятно е продиктувана от предоверяване към дългогодишния вокал, който от вчера вече не е солист на групата. В Габрово концертът ще се състои с участието на „Ахат“ и Звездомир Каремидчиев. Вярваме, че концертът ще остане само инцидентен лош спомен, който никога повече няма да се повтори“, се казва в разпространеното писмо от директора на Старозагорската опера.

В своя профил в социалната мрежа група „Кикимора“ също поднесоха извинението си към публиката за случилото се.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 2 766 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook