Риалити 

Скандал на финала на „Фермата“! Иван и Андрей яко загазиха

Милена и Стоян отново са тандем като ратаи на седмицата в предаването „Фермата“. Това стана ясно след снощното издание на шоуто. “Щастлива съм, че съм ратай. До края остава страшно малко време. Аз предпочитам тялото ми да се настрои към тези условия навън, студените. За мен ратайството в този момент е изключително ползотворно“, сподели Милена, цитирана от факти.бг.

Надежда посочи Стоян за ратай от мъжете не защото елиминира Митко, а защото може да готви. Надя се притеснява, че има възможност Милена да саботира ратайските си задължения и разчита на Стоян.

Фенове на предаването обаче все по-масово недоволстват заради правилата на играта. Ето и една малка част от коментарите, публикувани в социалната мрежа Фейсбук и по-специално в официалната страница на риалитито:

„Здравейте, фенове на предаването! Мислите ли, че продукцията заслужават да им направим пълен бойкот на финала, като не гласуваме? Моето мнение е, че този път си го заслужават“.

„По-злобни и гадни от Надежда и Калоян няма! След този сезон на „Фермата“ вече няма да гледам тия нагласени истории. Останаха за финала отрепките. Тъпата ямболска кифла, тарикатчето Петър, все „отбор юнаци“. Милена трябва да спечели! И Стоян ме разочарова с нагаждачеството си!“

Facebook коментари
(Visited 2 506 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook