Lifestyle 

Шокиращо пророчество на Ванга за 2021 година

Дни преди смъртта си, 85-годишната Ванга е направила зловещо пророчество . Според думите й, следващите години „ще донесат нашествие на екстремисти“ в Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от „нашествениците“.

Конкретно за 2021 г. пророчицата е предсказала икономическия спад в Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин.

В момента усилено се носи слух, че руският президент възнамерява да се откаже от властта по-рано от предвиденото.

Според предсказанията на Ванга, светът ще бъде изправен пред много катаклизми и големи бедствия. Тя не изключва вероятността гигантски астероид да удари Земята като инцидентът може да завърши с огромен брой жертви.

Според руски медии петричката ясновидка е предсказва сериозни природни катаклизми през 2021-ва. Ще настъпят трудни времена, а хората ще бъдат разделени от вярата си.

Предсказанието на Ванга гласи още, че през следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

„Влаковете ще „летят“, използвайки слънчева светлина, а производството на бензин ще спре и Земята най-после ще си почине.

Друго пророчество гласи, че силен дракон ще завладее човечеството и трите гиганта ще се обединят, а някои хора ще разполагат с червени пари. Ванга е видяла числата 5 и 100 с много нули.

Експерти, които се опитват да разтълкуват посланията й, твърдят, че „драконът“ е Китай, който се превърна в суперсила. Според тях трите гиганта от предсказанието на пророчицата са Русия, Америка и Китай, пише Ретро.бг.

Facebook коментари
(Visited 435 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook