Lifestyle 

Синоптиците с необичайна прогноза за първата половина на ноември

През първата половина от месец ноември температурите ще са по-високи от обичайните. В повечето райони през този период ще е без валежи. През следващите дни температурите постепенно ще се понижават, но все пак ще останат по-високи от обичайните.

Утре в часовете до обяд над Източна България и по поречието на Дунав ще има значителна ниска облачност, от която е възможно и да преръмява, но след обяд в повечето райони чувствително ще намалява.

Над Западна България през по-голямата част от деня облачността също ще е значителна, но висока. През почивните дни и в началото на следващата седмица над Източна България ще преобладава облачно време, но ще е почти без валежи.

Над останалата част от страната ще е предимно слънчево. Сутрин на места в низините и котловините ще има намалена видимост.

Към 8 ноември ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали слаб дъжд. През първите дни от второто десетдневие температурите ще се задържат по-високи от обичайните.

В равнинната част от страната ще преобладава облачно и мъгливо време, на места с ръмежи. Повече слънчеви часове ще има в планинските райони, където и температурите ще бъдат по-високи.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 59 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook