Горещо 

Криминалисти проговориха за разпита на Викторио и несвързаните му оправдания за двойното убийство!

„Не помня, че ги убих. Не помня да съм се возил в такси.. Това казал двойният убиец Викторио Александров по време на разпита му, твърди „Телеграф“, позовавайки се на прокурори и разследващи. 26-годишният охранител дори не трепнал, когато го питали защо е убил жена си и едногодишното си бебе.

„Нямаше никаква емоция, дори не трепна, не се разплака, не съжали за бруталните престъпления“, споделиха криминалисти и обвинители, които се шокирали от реакцията му.

От прокуратурата обявиха вчера, че са повдигнали три обвинения на Викторио – за умишлено убийство на Дарина Министерска, за разстрела на малката Никол и в принуда на таксиметров водач, когото отвлече. Наложен му е 72-часов арест.

Викторио бил разпитан в болничната стая. Постоянно казвал, че не знае нищо за касапницата.

Единственото, което споделил било, че помни как тичал с бебето си в Северния парк, после се возил на автобуса. За убийството на бебето Никол се оправдал, че се бил спънал в тъмното и без да иска натиснал спусъка, а куршумът уцелил детенцето.

Посочил някакви рейсове, на които се бил возил с детето, но тепърва ще се проверява дали са действителни, или охранителят е излъгал разследващите.

„Не помня да съм се возил в такси, не помня никакъв шофьор“, казал Александров на въпрос защо е похитил таксиджията.

„Възможно е все още да е в шок и действително да не помни убийствата. За нас обаче по-скоро става въпрос за маска, която е сложил, за да заблуди полицията“, коментират криминалисти.

На Викторио е назначена психиатрична експертиза. Резултатите от тестовете му за алкохол и дрога са отрицателни, което означава, че е убил семейството си в абсолютно трезво състояние и не под въздействието на дрога.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 426 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook