Lifestyle 

Щерката на Илиана и Наско с кралска сватба, Камата пя за младоженците (Подробности и много снимки)

Виолета Сиракова се омъжи, стана законна съпруга на футболиста Георги Коруджиев пред погледа на Бог и стотици роднини, приятели и доброжелатели, кой от кой по-голям ВИП.

Сватбата е толкова голяма и зрелищна, че се налага на тържеството да бъдат поканени водещи – Драго Драганов и Алекс Сърчаджиева. Вдовицата на Ласкин е ослепителна в рокля на флорални мотиви безупречна прическа, пише „България Днес“.

Булката Виолета е в бяло-бежова рокля с невъзможно сложни детайли и тиара на главата, а Коруджиев е в стилен, но модерен костюм от три части и папионка. До тях плътно са Илиана и Наско Сиракови, които са на седмото небе от щастие.

Специално за тържеството у нас пристигна Христо Стоичков, който хвана микрофона и поздрави младите с песента „Моя страна, моя България“. Наско бе поканил и останалите си съотборници от САЩ 94 – Борислав Михайлов, Красимир Балъков, Йордан Лечков и др.

Сред гостите се открояваха Маргарита Хранова, Никол Станкулова, златното момиче Невяна Владинова. Кума на сестра си стана Славея Сиракова а 2-годишната Илиана-младша беше шаферка на майка си и татко си в най-щастливият им ден, пише „Телеграф“.

 

   

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 1 178 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook