Клюки от България 

Шок! Актрисата Ирена Милянкова се натика в секта, карат я да…

Защо Ирена Милянкова не спира да ражда още и още деца? Това се питат фенове на моделката, които трудно вярват във версията, че тя просто обича бебета, пише „Уикенд“. Много от почитателите й се притесняват, че може да е влязла в тайна секта и това да е основна причина за многобройното й потомство.

Преди броени дни стана ясно, че бившата звезда от „Под прикритие”, която в момента е на 32 години, е бременна с шесто поред бебе. Само преди две години тя роди най-малката си засега дъщеря – Виктория, която е плод на любовта с втория й съпруг Никола Чолаков, а от първия – Росен Чолов, има цели четири деца.

„Толкова много деца раждат само в ромските махали”, отсякоха клюкари по адрес на блондинката. Други обаче се зачудиха дали няма по-дълбока и тайна причина, която кара Ирена да избягва противозачатъчните и да иска още и още бебета.

Самата тя е категорична, че въпросът с броя на децата й си е нейна работа и не е длъжна да дава публични обяснения. Според хора от обкръжението й обаче, шестото дете няма да е последно.

Според запознати, има поне десетина секти в страната ни, които не само забраняват предпазването от бременност, но и изискват от последователките си да раждат толкова често, колкото им е възможно. Целта е да осигурят нови членове на религиозния култ.

В САЩ такова изискване има в общността на амишите, както и при мормоните, които дори препоръчват мъжете да имат по няколко съпруги, за да им раждат възможно най-много деца. Ирена Милянкова със сигурност не е част от тези две общности, но има и други религиозни течения с подобни закони, повечето от които – тайни.

„В България има доста жени като Ирена, които буквално живеят, за да раждат бебета. Те обаче не са популярни и затова случаят с Милянкова на пръв поглед изглежда уникален”, твърдят експерти по темата.

Според тях, причината за подобно поведение най-вероятно е свързана с религията. Показателен е фактът, че сестрата на моделката – Елица, също е многодетна майка, която не мисли да спира с последователните раждания.

Самата Ирена, която става майка на 15 години, преди време сподели публично, че „1000 километра на юг от нас” ранното майчинство и честите раждания са задължителни, а причините за това са много, включително религиозни. Избягва обаче да уточни какви са нейните лични подбуди.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 581 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook