Риалити 

Шеф Ангелов си изпусна нервите! Замеря с тигани готвачите

Нови конфликти назряват в Hell’s Kitchen България и скоро кухнята на Ада ще напусне поредният участник, борещ се за победа в едно от най-горещите кулинарни формати в родния тв ефир. До неговото изгонване обаче се стига след поредица от яростни конфликти.

И колкото и спокоен и хладнокръвен да изглежда привидно Шеф Виктор Ангелов, факт е, че и неговото търпение има граници. Ако досега сме го виждали най-вече да повишава тон в кухнята на двата отбора, вече е време да мине на следващото ниво. Кулинарният гуру вече директно мята тигани – и не само – по онези, които творят глупост до глупост в кухнята на ресторанта му.

„Правя компромиси само с хора, които са неопитни, но не и с тези, които имат претенции. Правя компромиси, докато се обучават, влязат ли гости в ресторанта компромиси няма”, споделя с категоричен тон Шеф Ангелов. И добавя непоколебимо:

„Никога не съм се опитвал да овладея чувствата си. По-скоро се стремя да „овладея” рецептата, за да я представя по най-добрия начин. Добри продукти + добра рецепта = съвършено изпълнение.”

Шеф Ангелов: Спрем ли да изискваме, всичко е крах!

Поредното му дневно кулинарно предизвикателство не само изпита уменията на професионалните готвачи да готвят за време, но и показа нагледно дали знаят какво значи щафетно бягане. И докато показват какво могат, те все пак отново грижливо опънаха нервите на шеф Ангелов, предизвиквайки безпрецедентни конфликти.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook