Клюки от България 

Антония Петрова и Ивайло Батинков вдигнаха втора сватба

Антония Петрова и Ивайло Батинков са вдигнали втора сватба през уикенда. Влюбените се врекли един на друг пред 300 души. За хубавото събитие загатна преди седмица дизайнерката София Борисова.

В свое интервю тя разкри, че прави втора рокля за сватбата на Антония. За втората сватба булката избрала чисто бяла рокля тип принцеса. Одеждата била семпла, но доста ефектна, пише ХотАрена, позовавайки се на „Телеграф“.

Още след първата тайна сватба на Антония и Ивайло в Гърция, г-жа Батинкова разкри, че двамата са планирали и още няколко ритуала. На първата им сватба присъстваха само най-близките им. Преди време Антония разкри, че ще направят и сватба, на която ще поканят всичките си приятели.

Церемонията се е състояла под формата на масонски ритуал, какъвто за първи път се прави у нас през 2011-та година. При него всички присъстващи мъже са облечени в черни костюми, с масонски атрибути и бели ръкавици. Особено важно при такъв ритуал е специфичното ръкопляскане.

Припомняме, че първата сватба на Антония и Ивайло беше в Гърция само три месеца след като двамата се запознават. На нея са присъствали едва 50 човека, но г-жа Батинкова обеща да вдигне и голяма сватба за всичките им приятели с Ивайло.

„Първоначално искахме да бъде с най-близките ни хора, но те се оказаха 50 души. Идеята ни беше да бъде малка сватба, защото аз много вярвам в енергиите и смятам, че няма как да имаш 300 приятели, които да ти мислят доброто“, сподели Антония преди време за първата им сватба с Ивайло.

Г-жа Батинкова сподели много снимки от първата им сватба, която се състоя на 17 юни миналата година, в социалната мрежа.

Още тогава г-жа Батинкова загатна, че с Ивайло ще направят още няколко ритуали, но след като тя забременя, решиха да отложат събитието.

Facebook коментари
(Visited 196 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook