Клюки от България 

Сензация: Брад Пит и Дженифър Анистън си дават втори шанс!

За възможна връзка между бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън се говори все по-често. Според изданието „Heat“ двамата актьори дори предвиждат да заминат на обща почивка в един от мексиканските курорти.

Източник, близък до звездите твърди, че Брад и Джен чакат с нетърпение края на сезона и всевъзможните връчвания на награди, за да се отправят на дългоочакван отпуск… заедно.

Те искали да изкарат колкото се може повече време, за да се разнообразят и за да разберат какво именно се случва между тях. А още по-точно: могат ли да си дадат втори шанс в любовта.
Позовавайки се на близки до Анистън, журналисти от изданието публикуват и цитат: „Дженифър има грандиозни планове тази година. Тя иска да изкара заедно с Брад няколко тайни отпуска, а също по възможност да е с него в спокойна семейна обстановка.

За нея това е важно, за да разбере как да се държи от тук нататък. Такава щастлива Джен не сме виждали никога за целия й личен и професионален живот. Не се интересува кой и какво говорят зад гърба й“.

Епичното събиране на екссъпрузите Брад Пит и Дженифър Анистън бе по време на наградите SAG Awards 2020 през януари. Без да се притесняват от репортерите, актьорите нежно се прегърнаха след връчването на отличията и си размениха няколко думи.

Но всичко не е свършило дотук. Получавайки наградата за ролята във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, Пит се пошегува, че не е лесно да изиграе персонаж, който „ходи без риза и не се разбира със съпругата си“.

Анистън хареса тази шега. Отначало се изненада, след това се усмихна, а накрая се присъедини към аплодисментите.

Брад също така не пропусна благодарствената реч на Дженифър, която в същата вечер получи приз за главната женска роля в сериала „Сутрешно шоу“. Намиращ се зад кулисите, актьорът следеше отблизо думите на бившата си съпруга.

По-късно стана ясно, че двамата не биха възстановили приятелството си без помощта на колежката и добра приятелка на Анистън – Кортни Кокс.

Именно тя е успяла да даде новия телефонен номер на Дженифър на Пит и той й се е обадил. Очаква се двамата да се появят и в продължението на сериала „Приятели“.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 57 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook