Клюки от България 

Изненада! Алисия влиза в „Капките“!

Новият сезон на хитовото шоу за имитации „Като две капки вода“ стартира на 24 февруари, а новите звездни участници са все по-любопитни и такива, каквито не сме очаквали да видим в този формат.

Една от най-големите изненади този сезон е фолкдивата Алисия, която скоро гледахме и в „Маскирания певец“ – в ролята на Принцесата, издават от екипа на формата. Ето, че сега тя ще има възможност да прояви не само гласовите си възможности, но и актьорските.

Честа практика е звезди, които са се включили в други формати, да участват в имитатор ското шоу. Примери за това са Мария Игнатова, Геро и Ненчо Балабанов, Кои са дългогодишни кадри на Маги Халваджиян, така че няма да е прецедент Алисия да влезе в „Капките“, след като преди месец триумфира в „Маскираният певец“, пише „Галерия“.

След „Маскираният певец“ Алисия сама призна, че сега е далеч по-склонна да откликва на покани за подобни предавания и й харесва да се пуска в различни предизвикателства. А освен това с „Капките“ се надявала, че ще успее да докаже, че наистина има гласови данни и не е фолк певица, която пее на плейбек.

Припомняме, че в миналото издание на „Като две капки вода“ голямата изненада поднесе и Милко Калайджиев. Алисия пък все още е доста притеснена за това дали ще се справи със задачите, имала и огромен страх да не се изложи.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 25 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook