Клюки от България 

Сашо Кадиев най-после се завърна от Америка, но разочарова горчиво Деси

Американското турне на Сашо Кадиев ще се окаже доста доходоносно, противно на спекулациите, че актьорите ни не са добре платени.

Синът на Катето Евро не може да се оплаче от липса на работа, нито пък от добро заплащане. Е, театърът му е по-скоро хоби и оттам наистина получава смешни пари. Истински приходи трупа от воденето си на „Преди обед“, както и като водещ на „България търси талант“. Търсен е и за много добре платени реклами, което допълнително набъбва банковата му сметка.

Сашо замина за Америка, където няколко дни ще е на турне с постановката „Горката Франция“. Комедията, посветена на сблъсъка между поколенията, ще се играе в 7 американски града.

Кадиев направи виртуалните си приятели от Инстаграм съпричастни с всяка своя стъпка – от качването в самолета до заспиването. Докато чака да се качи на борда той използва времето пълноценно. Без проблем Сашко реши да потроши някой лев и макар на летищата цените да са двойни, това явно не го притеснява.

С типичното си чувство за хумор реши да се похвали в социалните мрежи, че си е купил нови слушалки. Цената от 250 долара успя да шашне и неговите колеги, които пътуват с него. За разлика от Кадиев, те се издържат само от театър и подобна сума за тях е висока и непосилна.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 28 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook