Горещо 

Българи завлякоха Енрике Иглесиас!

Концертите на Енрике Иглесиас в Загреб, Минск и Рига падат заради българския им организатор Арт Бг, оповести британското списание „Ай Кю“.

Това се случва след като агенцията представляваща Енрике, „Криейтив артистс“, обяви, че българският промоутър не е спазил договорите нито финансово, нито организационно и заради това концертите на Иглесиас в тези градове са отменени.

Шоутата трябваше да бъдат в „Загреб Арена“ (16 500 места) на 1 декември, „Минск Арена“ (15 000 места) на 3 декември и „Арена Рига“ (10 300 места) на 5 декември, пише „Телеграф“.

От актуалното турне All the Hits Live world tour – „Всички хитове на живо световен тур“, остават само в Мадрид на 7 декември и в Саудитска Арабия на 22 февруари.

От българската промоутърска компания мълчат по случая. А техни колеги от други агенции споделиха, че персоналът не е получавал пари от поне два месеца. Отделно агенцията не била изпълнила всички бартерни отношения с партньорски фирми.

У нас Арт БГ организира концерта на Мирей Матийо догодина, който също остава под въпрос. Фирмата работи на територията на почти цяла Европа, като освен в София, те имат офис и във Виена.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 17 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook