Клюки от България 

Райна слага край на кариерата си

Райна слага край на кариерата си като певица. Поп фолк изпълнителката заряза пеенето, за да се отдаде изцяло на новата си любов – ММА боеца Валери Тюлеков. „Не ми е до снимане на клипове и песни“, обяви Райна в отговор на феновете си, които тръпнат в очакване на новите й проекти.

Поп фолк изпълнителката, която беше изчезнала от светлините на прожекторите, се завърна ударно преди година. Върлите почитатели на Райна изразиха вълнението си, но то не продължи дълго. Поп фолк изпълнителката засне няколко клипа към песните си и отново стопира кариерата си. Причината е, че Райна лети на крилете на любовта и й се наслаждава с пълна сила, пише „България днес“.

„Когато ми дойде вдъхновението да снимам и творя, ще го направя“, обяви поп фолк изпълнителката в социалната мрежа.

Непосилни да я върнат в бранша са й шефовете на Райна. Гладът за песните на певицата е толкова голям, че от „Пайнер“ са се принудили да пуснат нова нейна песен, но без клип, а със слайдшоу от нейни снимки.

Междувременно Райна не се интересува от работата, а само от чувствата си към любимия мъж. Двамата прекарват всяка свободна минута заедно, като не спират да демонстрират любовта си. Райна често качва кадри със своя любим в официалните си профили в социалните мрежи.

Само преди дни Райна и Валери си спретнаха романтичен пикник в планината. Влюбената двойка често обикаля по различни екзотични дестинации. Говори се, че Райна дори вече е представила своя любим на родителите си в Сандански, където пламва искрата на любовта. Райна и Валери се запознават покрай любовта им към спорта.

Според запознати влюбената двойка се разбира прекрасно, защото и двамата са родени под един зодиакален знака -Везни.

Това е първият мъж, който Райна показва, след буйната си връзка с Константин.

Източник: kluiki.ws

Facebook коментари
(Visited 240 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook