Клюки от България 

Нещо прекрасно се случва на 56-годишния Калин Сърменов! Вижте!

Калин Сърменов е напът да стане баща на 56 години, които ще навърши през идния май. Милото очаквал трето дете от съпругата си Боряна Пашева, която вече имала добре изразено и оформено коремче. Въпреки това двамата пазели новината в тайна, а половинката на шефа на Сатиричния театър избягвала да се показва на публични места, за да не хваща лоши очи.

Полът на бебето бил ясен за хората от най-тесния приятелски кръг на актьора, но всички му стискали палци да е момче, защото до момента Сърменов живее в изцяло женско царство. От първия си брак той има голяма дъщеря Дария, а с настоящата му съпруга Боряна са родители на малката Димана.

Романтичната приказка на Калин и голямата му любов започва, когато той е на 35, а тя – едва на 17. Първата им среща е в коридорите на Сатиричния театър, където смелата Боряна прави първата крачка към своя любим.

„Бях проучила преди това дали има имен ден и със сериозно сърцебиене, притеснение и треперене се качих по един коридор – тук няколко етажа по-надолу на гримьорните, за да мога да му подаря цвете. И не можах да кажа нищо”, разказва Боряна.

„И аз отидох при нея, ама тя беше много малка и викам: „Какво да те правя сега?”, и я заведох да я черпя една кола, и така беше. След това имаше дълъг период, в който се чувахме, виждахме“, допълва Калин. Боряна била сигурна в намеренията от самото начало, докато актьорът изпитвал известни притеснения, които обаче с времето изчезвали.

Родителите на половинката му не го приемали заради голямата им възрастова разлика. Напрежението продължило дори след като тя забременяла и родила Димана.

„Те, в интерес на истината, не ме приемаха много и са прави. И аз да съм на тяхно място и да видя един дъртак с едно дете голямо – разведен. Там какво ще кажат: „Ало, къде тръгваш, бе?”.

Но после така, приеха ме”, споделя Калин. Повярвали му, когато ѝ предложил брак, а решението за него дошло внезапно.

„Ние искахме да пътуваме в чужбина и трябваше да изведем детето и ни поискаха някакви специални документи, пък дойде една комисия вкъщи да види дали живеем заедно. Аз не съм си сменила фамилията, пък детето е с неговата фамилия и беше някаква каша… И накрая някой каза:

„Абе, защо не се ожените. Ако подпишете, ще стане много по-лесно”. И ние точно това направихме”, разказват двамата.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 425 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook