Клюки от България 

Проклятие погуби две от певиците от „Спасителките“?

Самоубилата се Мария Георгиева, която преди години беше част от „Спасителките“, е втората певица от триото, която сама слага край на живота си. През 2010 г. 22-годишната тогава Атанаска Гюргакова се хвърли от виадукт на 30-ия километър на магистрала “Хемус”, в посока Варна.

Феновете на фолка се запитаха дали няма проклятие, което застига певиците от триото, защото в рамките на 13 години умират две от изпълнителките. През 2010 г. Наска паркирала колата си в аварийната лента на аутобана, точно над мястото, където е намерен трупът и след това скочила. Криминалистите са убедени, че се касае за самоубийство, като момичето е оставило предсмъртно писмо, чието съдържание и до днес не е ясно.

Атанаска Гюргакова

Днес се разбра и за колежката й Мария Георгиева, която е намерена мъртва пред жилището си в пловдивския квартал „Кючук Париж“ на 5 март. 34-годишната мацка е посегнала на живота си. Прокуратурата работи по версия за склоняване към самоубийство. Идентично на колежката й Наска, която също сама сложи край на живота си.

„Случите са доста странни. Защо млади момичета слагат край на живота си ей така. Да няма някаква тайна или нещо, което да ги е провокирало да се самоубият“ – коментираха полицаи пред Lupa.bg.

Източник: lupa.bg

Facebook коментари
(Visited 121 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook