Клюки от България 

Албена Михова срази с тези думи за Галена ВИДЕО

Актрисата Албена Михова буквално срази фолкпевицата Галена с това, което каза по неин адрес наскоро – в подкаста „Не съм такъв човек“.

Припомняме, че забавната актриса взе участие в един от последните клипове на фолк звездата „Welcome to Bulgaria“, където го играе нейна майка. Това отприщи голяма вълна от коментари, че изпълнителката е изложила брутално Михова, тъй като и двете са на почти една и съща възраст, а я кара да го играе като нейна майка.

Михова не намира участието си в клипа за унизително, не може да се съгласи с хейтърските коментари. Нещо повече, останала е с много добри впечатления от Галена и даде много висока оценка за работата й като актриса във въпросното видео.

@blitzbg

Албена Михова говори за Галена в подкаста „Не съм такъв човек“ Цялото интервю гледайте на: https://youtu.be/8hMIrLBmPNs #албенамихова #галена #несъмтакъвчовек #блиц #подкаст

♬ original sound – blitz

„Галена е много готина, много красива. Това ми направи впечатление. Голяма сладурка и много артистична. Тя може да играе съвсем спокойно в някой филм с готина роля“, категорична е тя.

Все пак Албена не крие, че не слуша попфолк, макар да има приятелски отношения с доста от представителите на този жанр. Тя не крие, че с Азис, Бони и Рени е в много добри отношения, нищо че не харесва творчеството им.

Цялото видео с Албена Михова може да гледате във видеото долу:

 

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 67 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook